Yeni laptopta ChatGPT ölü piksel var diyor

Arda Tanın

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. 7 gün önce bilgisayar aldım. 4 kişi aynı anda pixel testini inceledik. Sorun bulamadık ancak ücretsiz versiyon olan ChatGPT'ye gönderdik bilgisayardan ekran görüntüsü alarak. Ölü pixel var diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Herkese merhaba, arkadaşlar. 7 gün önce bilgisayar aldım. 4 kişi aynı anda pixel testini inceledik. Sorun bulamadık ancak ücretsiz versiyon olan ChatGPT'ye gönderdik bilgisayardan ekran görüntüsü alarak. Ölü pixel var diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bilgisayardaki ekran görüntüsünden ölü pikseli nasıl anlamış ChatGPT onu tam çözemedim.

Ölü piksel testi yap bu siteden; Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi

Ekranın her bir köşesine bak.

Aynı attığınız linkten 4 kişi oturup baktık sorun yok dedik ama dediğim gibi ücretsiz versiyon ChatGPT de ölü pixel var diye yazdı. Güvenirliliği nasıldır acaba.

Bilgisayardaki ekran görüntüsünden ölü pikseli nasıl anlamış ChatGPT onu tam çözemedim.

Vallahi araştırma yapıyorum şu an görüntüyü analiz edeceğim dedi. Sonra biraz bekledikten sonra piksel var yazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bilgisayarın ekran görüntüsünden ölü pikseli tespit etmeniz mümkün değil.

Bir kamera ile çekilmiş görüntüden de ChatGPT'nin ölü pikseli algılaması mümkün değil.

Lütfen bu testi, değerlendirmeyi es geçin. İlk cevaptaki link üzerinden test edin ve rahatınıza bakın.

Merhaba,

Bilgisayarın ekran görüntüsünden ölü pikseli tespit etmeniz mümkün değil.

Bir kamera ile çekilmiş görüntüden de ChatGPT'nin ölü pikseli algılaması mümkün değil.

Lütfen bu testi, değerlendirmeyi es geçin. İlk cevaptaki link üzerinden test edin ve rahatınıza bakın.

İlk atılan testi yapmıştım da ChatGPT öyle deyince acaba sorun mu var diye düşündüm. Ama dediğiniz gibiyse sorun yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı