A Arda Tanın Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 XPLSG dedi: Evet olabilir. En son Steam'dan kaynaklanan ölü pixel benzeri bir hata vardı düzelmişti ama bir deneyin. Steam'ı kapatın bir deneyin. Genişletmek için tıkla... @XPLSG tamamdır teşekkür ederim. Bir de şey diyeceğim, sabah yine baktım link atılan pixel testinden ben bir şey göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
XPLSG dedi: Evet olabilir. En son Steam'dan kaynaklanan ölü pixel benzeri bir hata vardı düzelmişti ama bir deneyin. Steam'ı kapatın bir deneyin. Genişletmek için tıkla... @XPLSG tamamdır teşekkür ederim. Bir de şey diyeceğim, sabah yine baktım link atılan pixel testinden ben bir şey göremedim.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Temmuz 2024 #12 Arda Tanın dedi: @XPLSG tamamdır teşekkür ederim. Bir de şey diyeceğim, sabah yine baktım link atılan pixel testinden ben bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Yineden başlatınca düzeliyordu fakat kesin hatanın kaynağı Steam diyemeyiz bir zamanlar benzer bir hatası vardı.
Arda Tanın dedi: @XPLSG tamamdır teşekkür ederim. Bir de şey diyeceğim, sabah yine baktım link atılan pixel testinden ben bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Yineden başlatınca düzeliyordu fakat kesin hatanın kaynağı Steam diyemeyiz bir zamanlar benzer bir hatası vardı.
A Arda Tanın Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #13 @XPLSG Anladım tekrardan teşekkür ederim. Yani o sorun ekranla alakalı değil anladığım.