4 499478 Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 328 Çözümler 3 29 Eylül 2022 #11 V4LHALLA dedi: Malesef öyle bir simge yok Genişletmek için tıkla... O zaman yeni güncellemeler belki sorunu çözebilir. Mesela benim bilgisayarımda başlat menüsü açılmıyordu fakat güncelleme yapınca sorun çözüldü.
V4LHALLA dedi: Malesef öyle bir simge yok Genişletmek için tıkla... O zaman yeni güncellemeler belki sorunu çözebilir. Mesela benim bilgisayarımda başlat menüsü açılmıyordu fakat güncelleme yapınca sorun çözüldü.
V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #12 Darbe sonrası olabilri mi çok ufak bi darbe aldı leptopun kasası? Öyleyse bile nasıl anlarım 499478 dedi: O zaman yeni güncellemeler belki sorunu çözebilir. Mesela benim bilgisayarımda başlat menüsü açılmıyordu fakat güncelleme yapınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Acaba driver mi sorun pek de anlamıyorum bu işerden netten baktım da bulamadım driverini
Darbe sonrası olabilri mi çok ufak bi darbe aldı leptopun kasası? Öyleyse bile nasıl anlarım 499478 dedi: O zaman yeni güncellemeler belki sorunu çözebilir. Mesela benim bilgisayarımda başlat menüsü açılmıyordu fakat güncelleme yapınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Acaba driver mi sorun pek de anlamıyorum bu işerden netten baktım da bulamadım driverini