O okkayreis Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Termal macunu işlemciye yeni sürdüm. Fanlar çalışıyor 100 derece. Neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
K Kradonaski Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Fanı oturtamamış olabilirsin.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 okkayreis dedi: Termal macunu işlemciye yeni sürdüm. Fanlar çalışıyor 100 derece. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Fan tam oturmamış olabilir ya da macunu fazla sıkıp kenara taşırmış olabilirsiniz hocam.
okkayreis dedi: Termal macunu işlemciye yeni sürdüm. Fanlar çalışıyor 100 derece. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Fan tam oturmamış olabilir ya da macunu fazla sıkıp kenara taşırmış olabilirsiniz hocam.
O okkayreis Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 Fanlar tam yerine oturmuş şekilde ve termal macunu taşırmadım
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 okkayreis dedi: Fanlar tam yerine oturmuş şekilde ve termal macunu taşırmadım Genişletmek için tıkla... termal macunun linkini atabilirmisiniz
okkayreis dedi: Fanlar tam yerine oturmuş şekilde ve termal macunu taşırmadım Genişletmek için tıkla... termal macunun linkini atabilirmisiniz
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.371 Makaleler 3 Çözümler 84 14 Kasım 2023 #6 okkayreis dedi: Fanlar tam yerine oturmuş şekilde ve termal macunu taşırmadım Genişletmek için tıkla... Kullandığınız macun nedir ve nasıl sürdünüz?
okkayreis dedi: Fanlar tam yerine oturmuş şekilde ve termal macunu taşırmadım Genişletmek için tıkla... Kullandığınız macun nedir ve nasıl sürdünüz?
O okkayreis Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 NVR273 ben bunu eskiden kullanıyodum hiç ısınma sorunu olmuyodu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım
NVR273 ben bunu eskiden kullanıyodum hiç ısınma sorunu olmuyodu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.371 Makaleler 3 Çözümler 84 14 Kasım 2023 #8 okkayreis dedi: NVR273 ben bunu eskiden kullanıyodum hiç ısınma sorunu olmuyodu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım Genişletmek için tıkla... Fanı söküp kontrol eder misin? Ayrıca kaşıkla yaymaman daha iyi olurdu.
okkayreis dedi: NVR273 ben bunu eskiden kullanıyodum hiç ısınma sorunu olmuyodu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım Genişletmek için tıkla... Fanı söküp kontrol eder misin? Ayrıca kaşıkla yaymaman daha iyi olurdu.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #9 okkayreis dedi: NVR273 ben bunu eskiden kullanıyordum hiç ısınma sorunu olmuyordu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım Genişletmek için tıkla... Hocam bence fan tam oturmadı ya da macunu kötü sürdünüz kaşıkla yaymak tuhafmış biraz
okkayreis dedi: NVR273 ben bunu eskiden kullanıyordum hiç ısınma sorunu olmuyordu ortasına döktükten sonra macunun yanında gelen kaşıkla etrafına yaydım Genişletmek için tıkla... Hocam bence fan tam oturmadı ya da macunu kötü sürdünüz kaşıkla yaymak tuhafmış biraz
O okkayreis Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 Bilgisayar içinde yapmam gereken bir ayar olabilir mi?