Yeni Maximum reklamı

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bu reklama bayıldım. İlk kez bir reklamı isteyerek izledim. Hem tüylerim diken diken oldu maziye gitmekten hem de şarkı çok iyiydi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada reklam yapmak yasaksa bilmiyorum, kusura bakmayın. Hoşuma gitti, dinlemenizi istedim. Yoksa Maximum kartı önerdiğim falan yok. Ayrıca sonda verilen mesaj beni benden aldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenomen olayını bende beğendim, ama reklam bana soğuk geldi, belki de adamın giyi mindendir.

Hocam vallahi ben müzik açısından değerlendirdim. Kıyafeti beğenenler var orası ayrı. Ben bir reklamdan aşırı şey beklemem açıkçası. Mesela öyle şampuan reklamları var ki yok şu esintisi yok bu esintisi. Yahu düz şampuan işte. Bu reklamda ise insanı mutlu eden bir hava var. Bu arada sonra bahsettiğim mesaj son 5 saniyede falan. Siz herhalde reklamın kapanışını görünce kapattınız hemen. Orada bir sahne daha vardı.

Hocam vallahi ben müzik açısından değerlendirdim. Kıyafeti beğenenler var orası ayrı. Ben bir reklamdan aşırı şey beklemem açıkçası. Mesela öyle şampuan reklamları var ki yok şu esintisi yok bu esintisi. Yahu düz şampuan işte. Bu reklamda ise insanı mutlu eden bir hava var. Bu arada sonra bahsettiğim mesaj son 5 saniyede falan. Siz herhalde reklamın kapanışını görünce kapattınız hemen. Orada bir sahne daha vardı.
Şahsen ben de reklamdan çok şey beklemem, doğru bir gülümsetmedi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı