Yeni memura kredi verilir mi?

storm51

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşındayım hedefim polislik veya memur olmak yani düz bir devlet memuru işte. Her neyse memur olduğum gün gidip bankadan 500-600k kredi çekebilir miyim? Araba almak için araba için 500-600k araba kredisi çıkmaz ama ihtiyaç kredisi çekebiliyor muyuz? Maaşımdan 1 kuruş kalmasa da olur hepsi krediye gitsin süresi de önemli değil. Sizce bana kredi verirler mi?

Kredi notun önemli. Memur olana kadar kredi notunu yüksek tut, muhtemelen verirler. 500-600 bin TL çok para değil.

Tavsiyem: Fuzul Araba, Eminevim gibi yerlerle konuşman.

Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşındayım hedefim polislik veya memur olmak yani düz bir devlet memuru işte. Her neyse memur olduğum gün gidip bankadan 500-600k kredi çekebilir miyim? Araba almak için araba için 500-600k araba kredisi çıkmaz ama ihtiyaç kredisi çekebiliyor muyuz? Maaşımdan 1 kuruş kalmasa da olur hepsi krediye gitsin süresi de önemli değil. Sizce bana kredi verirler mi?
Tavsiyem şimdiden bir bankadan kredi kartı kullanmaya başla. Ama aidatsız bir kart tercih et, borcun günü geldiğinde de düzenli öde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı