- Makaleler
- 3
Yeni metin belgesi yerine zengin metin belgesi var. Eskisini nereden bulabilirim?
Sağ tık menünü değiştiren programı kaldırmakla başla bence.
Microsoft Store'dan indirip denemek istedim.Bunu deneyin. Notepad artık bir Microsoft Store uygulaması olduğu için buradan indirmeniz gerekebilir.
![]()
Windows Notepad Al - Microsoft Store tr-TR
Windows 10 için bu uygulamayı Microsoft Store'dan indirin. Ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve Windows Notepad için derecelendirmeleri karşılaştırın.www.microsoft.com
Hocam yeni klasör oluştur seçeneğide yok.@Lowell1, varsayılan not defterini ayarlar üzerinden indirebiliyorsun.
360 Total Security yerine, Kaspersky Security Cloud Free kullanmanı öneririm.Rehber: Windows 10'un varsayılan not defteri nasıl indirilir?
Bazı kullanıcılar bilgisayarlarına indirmiş oldukları bir temizlik aracından veya yeni olarak kurduğu işletim sistemi güncellemesinden dolayı not defteri aracının kaldırıldığını görüyor. Bu durumlarda Yeni seçeneğine tıklayarak Yeni metin belgesi alanını göremiyorlar veya Çalıştır ekranına...www.technopat.net
Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...www.technopat.net
Diğer açtığınız konuda onu sordunuz zaten. O yüzden bu konuyla alakası bulunmuyor. Belirttiğim şekilde not defterine ulaşabildiniz mi?Hocam yeni klasör oluştur seçeneği de yok.
Dediklerinizi yaptım fakat fayda etmedi ve sadece çalıştırdan metin dosyası açılıyor ama farklı kaydet seçeneği çalışmıyor.@Lowell1, varsayılan not defterini ayarlar üzerinden indirebiliyorsun.
360 Total Security yerine, Kaspersky Security Cloud Free kullanmanı öneririm.Rehber: Windows 10'un varsayılan not defteri nasıl indirilir?
Bazı kullanıcılar bilgisayarlarına indirmiş oldukları bir temizlik aracından veya yeni olarak kurduğu işletim sistemi güncellemesinden dolayı not defteri aracının kaldırıldığını görüyor. Bu durumlarda Yeni seçeneğine tıklayarak Yeni metin belgesi alanını göremiyorlar veya Çalıştır ekranına...www.technopat.net
Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.