Yeni metin belgesi oluştur yok

Sağ tık menünü değiştiren programı kaldırmakla başla bence.

Ondan fazlası var sanki, zararlı yazılım programının sağ tık menüsünü o hale getireceğini düşünmüyorum. Düzeldi mi onu kaldırdığında?

Microsoft Store'dan indirip denemek istedim.

Var olan en son güncellemeler bile yeterli değil. Insider olmamı istiyor. (20H2)

Hiç format atma aga geç olmasıysa bence regedit düzenleyiciyi aç ve hepsini baştan düzelt kopma olmuş olabilir.

Bende de birkaç yıl önce yeni klasör oluşturma kendi kendine kaybolmuştu. Bayağı bir süre boyunca araştırmıştım çünkü buna dair pek bir bilgi bulamıyordum. Sonunda nerede olduğunu hatırlamadığım bir yerlerde birileri yazmıştı regedit kısmına girerek oradan da kodlarla oynayarak falan çözülüyordu. Muhtemelen benzer kodların olduğu yerdedir metin belgesi oluşturma yeri. Yalnız benimki Windows 7 içindi. Windows 10'da değişiyor mu o kısımların yerleri?

@Lowell1, varsayılan not defterini ayarlar üzerinden indirebiliyorsun.
360 Total Security yerine, Kaspersky Security Cloud Free kullanmanı öneririm.

Hocam yeni klasör oluştur seçeneğide yok.

Dediklerinizi yaptım fakat fayda etmedi ve sadece çalıştırdan metin dosyası açılıyor ama farklı kaydet seçeneği çalışmıyor.

Metin belgesi açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…