Yeni Metro oyunu çıkacak mı?

Yer
Saratov
Exodus'u bitirdim. Kitabını da hiç okumaya vaktim olmadı. Exodus komple 2035'i mi anlatıyor yani hâlâ oyun yapılabilecek bir kısmı kaldı mı? Yoksa Exodus'la birlikte son noktayı mı koydular?

VR oyunu gelecek diye haberler görmüştüm en son.

Metro awakening diyorsun hocam sanırım o çıktı zaten. Yeni bir ana oyun geliştiriyorlar exodus un devamı olacak 2026 gibi gelir bence.

Devam oyunu geliştirdiği söylüyor yapımcı firma ama Artyom'un hikayesi devam eder mi bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exodus'u bitirdim. Kitabını da hiç okumaya vaktim olmadı. Exodus komple 2035'i mi anlatıyor yani hâlâ oyun yapılabilecek bir kısmı kaldı mı? Yoksa Exodus'la birlikte son noktayı mı koydular?
Kitaplardan sadece Metro 2033 oyunu ile kitabı bağlantılı. Metro 2034 direkt Homer, Hunter(Evet, 2033'deki Hunter) ve Sasha adlı 3 karakteri anlatıyor yani Last Light oyunuyla hiç alakası yok. Metro 2035'de ise yazar Artyom'u anlatmaya geri dönüyor fakat yine oyunlardan çok farklı yolla anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…