PC'de Chrome Mobilde ise Opera tercih ediyorum artık ikisi bir alışkanlık haline gelmiş. Microsoft Edge ise alanında başarılı bir tarayıcı bana göre. Yani evet kullanılabilir.
Tünelleme yapabilen VPN kullanmayı düşünürseniz outline kurup Google Cloud ile 300TL bazında ödül veriliyor ve bununla 1 yıl ücretsiz VPN kullanabilirsiniz.
Opera VPN tünelleme yapamayan bir VPN ve çok yavaş olabiliyor. Outline ile Google Cloud ile kayıt olursanız 1 yıl kullanabileceğiz 300TL hediye ediliyor bunun ile VPN hizmeti satın alabiliyorsunuz ve hızlı sadece VPN kullanıyorum deyince yardımcı olmak istedim hocam.
Opera VPN tünelleme yapamayan bir VPN ve çok yavaş olabiliyor. Outline ile Google Cloud ile kayıt olursanız 1 yıl kullanabileceğiz 300TL hediye ediliyor bunun ile VPN hizmeti satın alabiliyorsunuz ve hızlı sadece VPN kullanıyorum deyince yardımcı olmak istedim hocam.
Firefox çatallamalarını daha çok beğeniyorum, arayüzü sıcak geliyor :) Chromium tabanlı bir tarayıcı kullansam muhtemelen Vivaldi seçerdim diye düşünüyorum. Edge'in arayüzü eski laptobuma ağır geliyor.