K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #1 Bugün yeni modemimiz geldi. Daha bağlamadım. Bağladıktan sonra neler yapmam gerekiyor?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 30 Ocak 2021 #2 Gerekli bağlantıları yaptıktan sonra internetin gelmesi için iss'den aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz gerekiyor modem arayüzünden. Modemle ilgili diğer ayarları bilgili arkadaşlar anlatır zaten.
Gerekli bağlantıları yaptıktan sonra internetin gelmesi için iss'den aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz gerekiyor modem arayüzünden. Modemle ilgili diğer ayarları bilgili arkadaşlar anlatır zaten.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Hat kurulumunuzu (kullanıcı adı ve şifre) yaptıktan ve kablosuz ayarlarınızı da kişiselleştirdikten sonra kullanabilirsiniz.
Hat kurulumunuzu (kullanıcı adı ve şifre) yaptıktan ve kablosuz ayarlarınızı da kişiselleştirdikten sonra kullanabilirsiniz.
K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #4 Pozitifdeger dedi: Hat kurulumunuzu (kullanıcı adı ve şifre) yaptıktan ve kablosuz ayarlarınızı da kişiselleştirdikten sonra kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kişiselleştireceğim? Modem arayüzüne nasıl gireceğim?
Pozitifdeger dedi: Hat kurulumunuzu (kullanıcı adı ve şifre) yaptıktan ve kablosuz ayarlarınızı da kişiselleştirdikten sonra kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kişiselleştireceğim? Modem arayüzüne nasıl gireceğim?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Krino6 dedi: Nasıl kişiselleştireceğim? Modem arayüzüne nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Modeminizin marka ve modeli nedir?
Krino6 dedi: Nasıl kişiselleştireceğim? Modem arayüzüne nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Modeminizin marka ve modeli nedir?
K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #6 Pozitifdeger dedi: Modeminizin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modem ZTE marka.
Halil1324 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 137 Yer Neden Merak Ettiniz Acaba Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 Krino6 dedi: Bugün yeni modemimiz geldi. Daha bağlamadım. Bağladıktan sonra neler yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi marka modem aldınız. Krino6 dedi: Modem ZTE marka. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Krino6 dedi: Bugün yeni modemimiz geldi. Daha bağlamadım. Bağladıktan sonra neler yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi marka modem aldınız. Krino6 dedi: Modem ZTE marka. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #8 Krino6 dedi: Modem ZTE marka. Genişletmek için tıkla... Güncel model olduğunu varsayıyorum... Video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Krino6 dedi: Modem ZTE marka. Genişletmek için tıkla... Güncel model olduğunu varsayıyorum... Video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #9 Pozitifdeger dedi: Güncel model olduğunu varsayıyorum... Video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... http://192.168.1.1/ adresine girdikten sonra şifre ttnet ve admin deniyorum yine de olmuyor. Ne yazmam lazım?
Pozitifdeger dedi: Güncel model olduğunu varsayıyorum... Video bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... http://192.168.1.1/ adresine girdikten sonra şifre ttnet ve admin deniyorum yine de olmuyor. Ne yazmam lazım?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #10 Kullanıcı adı admin şifre ise Türk Telekom olması lazım... Farklı ISS kullanıyorsanız isim değişebilir.
Kullanıcı adı admin şifre ise Türk Telekom olması lazım... Farklı ISS kullanıyorsanız isim değişebilir.