mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Türk Telekom kullanıyordum. Modem değiştirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Yeni modem ZyXEL markasi.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.268 Makaleler 3 Çözümler 83 28 Kasım 2024 #2 mirqccc dedi: Türk Telekom kullanıyordum. Modem değiştirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Yeni modem ZyXEL markasi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'u aramanız lazım. Yeni modeme geçirecekler.
mirqccc dedi: Türk Telekom kullanıyordum. Modem değiştirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Yeni modem ZyXEL markasi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'u aramanız lazım. Yeni modeme geçirecekler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 mirqccc dedi: Türk Telekom kullanıyordum. Modem değiştirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Yeni modem ZyXEL markasi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'dan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip modem kurulumu yapmanız gerekiyor.
mirqccc dedi: Türk Telekom kullanıyordum. Modem değiştirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Yeni modem ZyXEL markasi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'dan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip modem kurulumu yapmanız gerekiyor.