E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Yeni modem aldım kurulum yaptım internet yok diyor. IP alıyor ama dinamik IP kısmı bağlan diyorum bağlanmıyor.
Yeni modem aldım kurulum yaptım internet yok diyor. IP alıyor ama dinamik IP kısmı bağlan diyorum bağlanmıyor.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiniz mi?
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Evet. Lodex dedi: Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet girdim. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 24 Mart 2023
Evet. Lodex dedi: Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet girdim. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül yardımcı olur musunuz?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2023 #4 Enes Torun dedi: Yeni modem aldım kurulum yaptım internet yok diyor. IP alıyor ama dinamik IP kısmı bağlan diyorum bağlanmıyor. Eki Görüntüle 1712814 Genişletmek için tıkla... Merhaba Enes Bey, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir
Enes Torun dedi: Yeni modem aldım kurulum yaptım internet yok diyor. IP alıyor ama dinamik IP kısmı bağlan diyorum bağlanmıyor. Eki Görüntüle 1712814 Genişletmek için tıkla... Merhaba Enes Bey, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #5 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba Enes bey, Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir Genişletmek için tıkla... Destek kayıt numaram 62588800. şifre yenileme yapabilir misiniz?
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba Enes bey, Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir Genişletmek için tıkla... Destek kayıt numaram 62588800. şifre yenileme yapabilir misiniz?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2023 #6 Enes Torun dedi: Destek kayıt numaram 62588800. şifre yenileme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde net uzmanımız sizinle görüşme yaptıktan sonra bilgilerinizi SMS olarak göndermiş. Bu şekilde kurulum yaparak kontrol eder misiniz?
Enes Torun dedi: Destek kayıt numaram 62588800. şifre yenileme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde net uzmanımız sizinle görüşme yaptıktan sonra bilgilerinizi SMS olarak göndermiş. Bu şekilde kurulum yaparak kontrol eder misiniz?