Yeni modem sonrası internette yavaşlama

QUARESMASKİLS

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD
Arkadaşlar iyi günler ben uzun zamandır bir router kullanıyordum ve zamanla teknoloji gelişince router eskide kaldı yeni router almak istedim ve TP-Link Archer AX50 aldım. Ama nedense son 1-2 haftadır internetimde bir yavaşlama var gözle görülebiliyor. Sizce neden olabilir? Modemi yeni aldım 1 aylık falan güçlendirme ile anladığınız bir şey varsa bilgi veriniz teşekkürler.
Not eklemek istedim ilk aldığım 50 55 Mbps kadar çıkan download şimdi 10 bile geçmiyor cidden bir sorun var.

Son düzenleme:
Hocam modemle alakası olmayabilir.

Anladığım bir şey değil ama yaşadığım bir şey bende evin salonunda çekmiyor diye sinyal çoklayıcı almıştım normalde interneti teyzemlerden çekiyoruz, sinyal güçlendirici ile neyse bu prize takmalı olanlardan kablo bağlantısına ihtiyaç duymuyor taktım PC de filan internet gitti telefonlarda yavaşlama oldu sebebi bu cihazmış cihazı prizden çıkarınca düzeldi bence aynı durum olabilir dene istersen eskisini çözümünü bilmiyorum ama.

Denerim teşekkür ederim yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…