Yeni modemin takılması sonrası internetin yavaşlaması

Ban sama

Hectopat
Arkadaşlar saat 4.20 gibi eski modemim tak diye gitti sonra reset atayım dedım sadece power ışığı gelmeye başladı. 1 saat dahi beklettim olmadı baktım ki sonra su dokulmuş altına fönle kuruttum falan derken tekrar olmadı. Adaptörden olabilir dediler, başka bir modem vardı Doping markalı onu taktım olmadı. İnternet acayip yavaştı ama forumlara falan zar zor girebiliyordum onun dışında çoğu siteye girilmiyordu. Fabrika ayarlarını sıfırla falan yazmışlardı ben de öyle yaptım ondan sonra ara yüzüne falan girdim zar zor bir şekilde. Şifre falan oluşturdum tekrardan ama nafile hiçbir şekilde olmuyor. Sizce TTNET'i aramalıyım mı? Ki eski modemım de bi kere daha böyle yapmıştı TTNET borcu vardı odedim düzeldi ama 4.20 den önce internet vardı anlamadım. Niye böyle yaptıysa aşırı bir şekilde yavaş çözümlerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET kullanmayın. Taahhüt yoksa eğer, TurkNet'e geçin. Kota derdi v.s yok, ve 100Mbps'ye kadar altyapınızın desteklediği maksimum hızı veriyorlarmış. Düşünsenize ayda 1TB indirmede yapsak, sabit 60 TL ve hız problemi de yok. Bu arada reklam yapmıyorum, sadece bilgilendiriyorum.

Hocam dün cevap veremiyordum bu gün verebiliyorum yasak vardı öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler. Şu anlık geçebilme şansım pek yok. sadece böyle bi hata veriyor.

Vallahi ben 3 4 ay böyle gidemem. O TTNET'i başlarına yıkarım. Boşuna 4 ay paramı vereceğim. Karşılarında da enayi veya keriz yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…