2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 14 Haziran 2023 #1 Yeni bir monitör aldım yarın elime ulaşıyor, hayatımda ilk defa monitör aldım ben bunu nasıl test edeceğim? Monitör adı vermek istemiyorum verirsem büyük ihtimalle darp edilirim o monitör alınır mı diye.
Yeni bir monitör aldım yarın elime ulaşıyor, hayatımda ilk defa monitör aldım ben bunu nasıl test edeceğim? Monitör adı vermek istemiyorum verirsem büyük ihtimalle darp edilirim o monitör alınır mı diye.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 14 Haziran 2023 #2 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bunları yap.
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bunları yap.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 14 Haziran 2023 #3 Almışsınız hocam bir kere, yapıcak bir şey yok. Ölü piksel testi yapabilirsiniz.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 14 Haziran 2023 #4 Berkay Kiraz dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bunları yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. lastbjorNN dedi: Almışsınız hocam bir kere, yapacak bir şey yok. Ölü piksel testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm bunları bilerek aldım ya, ghosting varmış bla bla 20 yıllık monitör kullanıyorum ghostingin kralı var hiç sorun olmaz benim için.
Berkay Kiraz dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Bunları yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. lastbjorNN dedi: Almışsınız hocam bir kere, yapacak bir şey yok. Ölü piksel testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm bunları bilerek aldım ya, ghosting varmış bla bla 20 yıllık monitör kullanıyorum ghostingin kralı var hiç sorun olmaz benim için.