Yeni mouse pad üzerinde fare hızlı döndürünce takılıyor

İade edebilme şansınız var mıdır ona hiç dikkat etmedim.

14 gün geçmediyse iade sebebi olarak diğer mouse padim rahatlıkla algılarken 2 farem de bu mousepadde sensör sorunu yaşadı diyerek iade edin Hepsiburada kabul eder böyle derseniz muhtemelen.

İade edebilme şansınız var mıdır ona hiç dikkat etmedim.

Deneyeceğim hocam aslında çok hoşuma gitti ama mouse hareket etmiyor maalesef. Normalde böyle şeylerde hata yapmam nasıl gözümden kaçtı anlamadım.

14 gün geçmediyse iade sebebi olarak diğer mouse padim rahatlıkla algılarken 2 farem de bu mousepadde sensör sorunu yaşadı diyerek iade edin Hepsiburada kabul eder böyle derseniz muhtemelen.

Daha 5 dk önce geldi paket.

Deneyeceğim hocam aslında çok hoşuma gitti ama mouse hareket etmiyor maalesef. Normalde böyle şeylerde hata yapmam nasıl gözümden kaçtı anlamadım.

Hocam iade edin bence böyle ucuz ürünlerde kumaş zayıflığından mouse da hasar alabiliyor bizzat kendim yaşadım.

Artık yorumlara dikkat etmenizi öneririm ve hemen bir iade talebi açın gerekeni yaparlar

İade edersem James Donkey JD450 almayı düşünüyorum onda da bu sorunu yaşar mıyım?

Bilemiyorum ama James Donkey güzel kullanım da 2 sene civarı rahat götürür. Köpük olarak düşünürseniz tavsiyem HP Omen 100 hatta büyüğüde var HP Omen 300 olarak, masa boyudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…