Yeni mouse padde CS2'de hassasiyet ayarı nasıl olmalı?

yusufmy

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam, dün mousepadımı değiştirdim önceden xrades 70x30 mouse pad kullanıyordum 2 veya 3 yıl boyunca kullandım şimdi ise Hawk Chair'ın 70x30 mousepadını kullanıyorum ve CS'de de 3 yıldır 2 sens 400 DPI oynuyordum lakin mousepadı değişene kadardı çünkü değiştirdikten sonra sensim çok hızlı gelmeye başladı rahat aim alamamaya başladığımı hissettim sizce 2 sens ile oynamaya devam mı etmeliyim ya da halihazırda birkaç maç 1.9 ile oynamıştım ve iyi de oynadım, 1.9 mu yapmalıyım yoksa 2'ye alışmalı mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi Sosyaller.

Eğer normalden hızlı hareket ediyorsa düşür. Şu anki 2 ile eski 2 sens aynı olmaz hafif hafif düşürerek dene.

Eğer normalden hızlı hareket ediyorsa düşür. Şu anki 2 ile eski 2 sens aynı olmaz hafif hafif düşürerek dene.
işin enteresan kısmı kanka sadece sorunum aim koyma vesaire ile sence de değiştirmeli miyim 1.95 yada 1.9 falan yapmalı mıyım

Kendini tekrardan rahat hissettiğin sensi atölye haritalarında antrenman yaparak bulabilirsin genelde rahat 180 atabildiğin sens senin için en iyisi olur.

İşin enteresan kısmı kanka sadece sorunum aim koyma vesaire ile sence de değiştirmeli miyim 1.95 ya da 1.9 falan yapmalı mıyım?

Bence yapabilirsin denemekten zarar gelmez bende benzer durum daha hafif fareye geçtiğimde olmuştu adamı tutturamaz hale gelmiştim.

Bence yapabilirsin denemekten zarar gelmez bende benzer durum daha hafif fareye geçtiğimde olmuştu adamı tutturamaz hale gelmiştim.
Haklısın ama sens değişmek pek istemiyorum o da var mesela 1.9 da iyi hissediyorum ama rahat dönebilir miyim iyi vurabilir miyim emin olamıyorum ya da 2ye alışmaya mı çalışmalıuım kafam kazan oldu : D

Haklısın ama sens değişmek pek istemiyorum o da var mesela 1.9 da iyi hissediyorum ama rahat dönebilir miyim iyi vurabilir miyim emin olamıyorum ya da 2ye alışmaya mı çalışmalıuım kafam kazan oldu : D
Tavsiyem sabit tutmaya çalışman. Bir süre daha 2 ile oyna, sonrasında hala kendini rahat hissetmiyorsan 1.9 veya daha düşük yaparsın. İnsan kolay adapte oluyor böyle şeylere. 1-2 günde alışırsın.

Tavsiyem sabit tutmaya çalışman. Bir süre daha 2 ile oyna, sonrasında hala kendini rahat hissetmiyorsan 1.9 veya daha düşük yaparsın. İnsan kolay adapte oluyor böyle şeylere. 1-2 günde alışırsın.
Anladım kanka teşekkür ederim tavsiyen için eşim de aynısını tavsiye etmişti onu dinlemekte doğru yaptığımı biliyordum : D

Uzun süredir kullanılan bir ayarı bozmamak daha doğru hocam. Sadece hassasiyet değil cross, viewmodel için de geçerli.
Haklısın kanka doğru bende o yüzden 2 ile devam etmeye karar verdim ama aim almakta çok zorlanıyorum şuanda inşallah hemen alışırım yoksa mecburen düşüreceğim

Uzun süredir kullanılan bir ayarı bozmamak daha doğru hocam. Sadece hassasiyet değil cross, viewmodel için de geçerli.
Bir soru daha soracağım sence xradesin mousepadları nasil çünkü onu kullanıyordum önceden şuan ki hawkchairin mousepadı yani bunu iade edil xradesin mousepadını almayi düşünüyorum sence nasıl fikir kral

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…