Yeni MSI laptop kullanılmış mı?

Vladd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 08.10.25 tarihinde Hepsiburada’dan MSI Crosshair 17 HX AI D2XWGKG model laptopu aldım. Windows 11 kurdum, SSD sağlığına baktım, oyun testi yaptım; gayet iyi. Fakat arkasına baktığımda vidalarında güvenlik bandı olmadığını ve bilgisayarın içindeki metal kısımda çizik fark ettim. Sizce bu ürün değişim ürünü mü, kullanılmış ürün mü?

Sadece SSD sağlığına değil kullanılma süresine de bak bu tür şeyleri gösteren bir uygulama vardı ama ismini unuttum maalesef.

Batteryview ile bataryasına bakarsan kaç kez şarj edildiği görünür, vidalarına dokunulmamış görünüyor. İçin rahat etmezse kasada deforme var deyip oline aldıysan 15 gün içinde iade edebilirsin.

Çiziği bilemiyorum hatta bana o şekilde tasarlanmış gibi geldi ama bu fotoğraftan net bir yorum yapamam. Güvenlik bandına gelirsek çoğu firma upgrade yapıldığında cihazı garanti dışı bırakmadığı için dışa değil anakartın söküldüğü vidalara koyuyor. İade etme hakkın var için rahat etmiyorsa edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…