Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Mayıs 2021 #31 Pfff, gram komik olmayan ve samimiyetsiz (!) işaretini içeren mesajlar artacak şimdi.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #32 Adem Yıldız_ dedi: Dert etmeyin hocam. Yazın kalem bedava olan sistemler çıkacak onlarda kullanırsınız şansınızı. Genişletmek için tıkla... Çoook sevindim hazır ekran kartı stokları yokken benim 2600 ve 1660'lı makineyi okutayım 7500'e, alayım hemen canım Aizen'i mi . Clarence Morrow dedi: Pfff, gram komik olmayan ve samimiyetsiz (!) işaretini içeren mesajlar artacak şimdi. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmak yerine konuyu terketsen nasıl olur?
Adem Yıldız_ dedi: Dert etmeyin hocam. Yazın kalem bedava olan sistemler çıkacak onlarda kullanırsınız şansınızı. Genişletmek için tıkla... Çoook sevindim hazır ekran kartı stokları yokken benim 2600 ve 1660'lı makineyi okutayım 7500'e, alayım hemen canım Aizen'i mi . Clarence Morrow dedi: Pfff, gram komik olmayan ve samimiyetsiz (!) işaretini içeren mesajlar artacak şimdi. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmak yerine konuyu terketsen nasıl olur?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 15 Mayıs 2021 #33 rasgelekullanici35 dedi: Çok sevindim hazır ekran kartı stokları yokken benim 2600 ve 1660'lı makineyi okutayım 7500'e, alayım hemen canım Aizen'i mi . Bunu yazmak yerine konuyu terketsen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Alın hocam ama ilk hafta çıkan sistemlerde Fatih veriyorlar ikinci haftayı bekleyin orada faber var.
rasgelekullanici35 dedi: Çok sevindim hazır ekran kartı stokları yokken benim 2600 ve 1660'lı makineyi okutayım 7500'e, alayım hemen canım Aizen'i mi . Bunu yazmak yerine konuyu terketsen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Alın hocam ama ilk hafta çıkan sistemlerde Fatih veriyorlar ikinci haftayı bekleyin orada faber var.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Mayıs 2021 #34 rasgelekullanici35 dedi: Bunu yazmak yerine konuyu terk etsen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Yazdığımdan bunu nasıl çıkardınız? Komik olmayan mesajlara malzeme çıktı dedim sadece. Konuya söylenen bir söz göremiyorum.
rasgelekullanici35 dedi: Bunu yazmak yerine konuyu terk etsen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Yazdığımdan bunu nasıl çıkardınız? Komik olmayan mesajlara malzeme çıktı dedim sadece. Konuya söylenen bir söz göremiyorum.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #35 Adem Yıldız_ dedi: Alın hocam ama ilk hafta çıkan sistemlerde Fatih veriyorlar ikinci haftayı bekleyin orada faber var. Genişletmek için tıkla... Seni Türk markası düşmanı! Fatih ne güzel marka işte Faber-Castel elin Fransızının markası, senin evinde dolarda vardır şimdi... Vatan haini!
Adem Yıldız_ dedi: Alın hocam ama ilk hafta çıkan sistemlerde Fatih veriyorlar ikinci haftayı bekleyin orada faber var. Genişletmek için tıkla... Seni Türk markası düşmanı! Fatih ne güzel marka işte Faber-Castel elin Fransızının markası, senin evinde dolarda vardır şimdi... Vatan haini!
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 15 Mayıs 2021 #36 Clarence Morrow dedi: Yazdığımdan bunu nasıl çıkardınız? Komik olmayan mesajlara malzeme çıktı dedim sadece. Konuya söylenen bir söz göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla kasmayın hocam. Gülmek isterseniz açın bir Cem Yılmaz. rasgelekullanici35 dedi: Seni Türk markası düşmanı! Fatih ne güzel marka işte faber-castel elin fransızının markası, senin evinde dolarda vardır şimdi... Vatan haini! Genişletmek için tıkla... Reis bozdur deyince bozdurdum.
Clarence Morrow dedi: Yazdığımdan bunu nasıl çıkardınız? Komik olmayan mesajlara malzeme çıktı dedim sadece. Konuya söylenen bir söz göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla kasmayın hocam. Gülmek isterseniz açın bir Cem Yılmaz. rasgelekullanici35 dedi: Seni Türk markası düşmanı! Fatih ne güzel marka işte faber-castel elin fransızının markası, senin evinde dolarda vardır şimdi... Vatan haini! Genişletmek için tıkla... Reis bozdur deyince bozdurdum.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2021 #37 Yeni muzazzam markamız.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #38 Aizen GX23 İ5-3470 8GB 500HDD 240SSD 2GB 23,8" Oyuncu Bilgisayarı - AİZEN BİLİŞİM Oyuncu Bilgisayarları en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Oyuncu Bilgisayarları modellerini inceleyin. www.aizenbilisim.com Alın sakın kaçırmayın adamlar zararına satış yapıyor sakın kaçırmayın. (!)
Aizen GX23 İ5-3470 8GB 500HDD 240SSD 2GB 23,8" Oyuncu Bilgisayarı - AİZEN BİLİŞİM Oyuncu Bilgisayarları en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Oyuncu Bilgisayarları modellerini inceleyin. www.aizenbilisim.com Alın sakın kaçırmayın adamlar zararına satış yapıyor sakın kaçırmayın. (!)
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 15 Mayıs 2021 #39 Bit pazarına nur yağmış... En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri - Cimri.com En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri.com'da. www.cimri.com
Bit pazarına nur yağmış... En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri - Cimri.com En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri.com'da. www.cimri.com
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #40 Conficker Belasi dedi: Bit pazarına nur yağmış... En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri - Cimri.com En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri.com'da. www.cimri.com Genişletmek için tıkla... O klavye bende var.
Conficker Belasi dedi: Bit pazarına nur yağmış... En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri - Cimri.com En Ucuz Aizen Masaüstü Bilgisayar fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri.com'da. www.cimri.com Genişletmek için tıkla... O klavye bende var.