22 Mayıs 2015 Mesaj: 12 Underground 3 yapsalar yeter bize, üniversiteden bu yana NFS oynamamıştım ilk defa ümitlendim yeni bir NFS oyunu ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2015 Genişletmek için tıkla...
Underground 3 yapsalar yeter bize, üniversiteden bu yana NFS oynamamıştım ilk defa ümitlendim yeni bir NFS oyunu ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #12 Malesefki NFS de dahil olmak üzere artık oyun üreticileri hikayeden çok grafiğe önem veriyor. Nerde o eski Underground?
Malesefki NFS de dahil olmak üzere artık oyun üreticileri hikayeden çok grafiğe önem veriyor. Nerde o eski Underground?
Minemoysre Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #13 SysrQ# dedi: Malesefki NFS de dahil olmak üzere artık oyun üreticileri hikayeden çok grafiğe önem veriyor. Nerde o eski Underground? Genişletmek için tıkla... Grafiğe ve yarım çıkmasına çok dikkat ediyorlar çıkan oyunda 500 farklı hata olmazsa olmaz oldu artık.
SysrQ# dedi: Malesefki NFS de dahil olmak üzere artık oyun üreticileri hikayeden çok grafiğe önem veriyor. Nerde o eski Underground? Genişletmek için tıkla... Grafiğe ve yarım çıkmasına çok dikkat ediyorlar çıkan oyunda 500 farklı hata olmazsa olmaz oldu artık.