Bu serinin çocukluğumdan beri büyük hayranı olup neredeyse bütün oyunları bitirmiş biri olarak, yeni oyun gereçekten Hot pursuit in Remastered'ı ise hayal kırıklığı...
Zamanında çok tutmamış bir NFS oyunun Remastered'ını yapıcağına Underground ya da Most Wanted'ın Remastered'ını yapsalar iyi iş yaparlar.
Gün geçtikçe NFS oyunları kötüye gidiyor. Ben Need for Speed Most Wanted (2005) ile büyüyen biri olarak ne zaman EA çöpten bir Need for Speed çıkarsa Need for Speed most wanded (2005) oynuyorum. Hazır lafı açılmışken ben Need for Speed most wanded (2005) oynamaya gidiyorum.
Hot pursuit Remastered ise zaten hikayeyi direk sil kafadan , Full polisle birlikte başka araçlarla yarışmaca, Remake gibi yeniden yapım olsa eyvallah belki bir umut ama Remastered nedir, hele bir de tam oyun fiyatından çıkar ise tam rezillik olur güzelde eleştiri yer.
Hot pursuit Remastered ise zaten hikayeyi direk sil kafadan , Full polisle birlikte başka araçlarla yarışmaca, Remake gibi yeniden yapım olsa eyvallah belki bir umut ama Remastered nedir, hele bir de tam oyun fiyatından çıkar ise tam rezillik olur güzelde eleştiri yer.
Ya EA şirketinden zaten nefret ediyorum. NFS serisi yıllardır leş bir seri haline geldi, çünkü oyuncular artık arcade yarış oyunlarından çok simulasyon yada arcade/simulasyon karışımı oyunlara yöneliyorlar. Boşa bütçe harcıyorlar bu NFS serisine. Birde dediğin gibi Hot Pursuit ise tamamen boş bir oyun olacak .
U-U2-MW Remastered yapsınlar, tek diyeceğim şey "Shut up and take my money" olur. Hatta haritayı DLC'lerle açalım tüm arabalar tekli DLC olarak satılsın razıyım, yeter ki yapsınlar.
Ya EA şirketinden zaten nefret ediyorum. NFS serisi yıllardır leş bir seri haline geldi, çünkü oyuncular artık arcade yarış oyunlarından çok simulasyon ya da arcade/simulasyon karışımı oyunlara yöneliyorlar. Boşa bütçe harcıyorlar bu NFS serisine. Bir de dediğin gibi Hot Pursuit ise tamamen boş bir oyun olacak .
En son oynadığım en iyi NFS oyunu ve de en sevdiğim NFS 2016 idi çünkü eskilerdeki gibi gerçek insanlar ile yapılan çekimlerden oluşan bir hikayesi vardı bir an 2005 Most Wanted'da gibi hissettim, oyunun fiziklerindeki saçmalıkları hesaba katmassak çok güzel bir oyundu yaklaşıkta bir 70-80 saat gömmüşümdür , bu tarz devam etseydi, hikayeleri ilgi çekici olsaydı NFS serisi yükselişte olurdu, ilk olarak animasyonlu hikayeye geçiş hata oldu, gerçek kişilerin olduğu çekimler ile hikaye yapmalıydı ve iyi yazılmış bir senaryo.