Yeni nesil AMD işlemlerde sorun var mı?

mertcan.dmn81

Hectopat
Günümüzde herkes AMD alınmaz sorunlu gibi cümleler kuruyor. Bende eski nesil bir AMD işlemci, ekran kartı kullanıyordum gerçekten sorunluydu ama yeni nesilleri hala öyle mi?

Günümüzde herkes AMD alınmaz sorunlu gibi cümleler kuruyor. Bende eski nesil bir AMD işlemci, ekran kartı kullanıyordum gerçekten sorunluydu ama yeni nesilleri hala öyle mi?

Ben son zamanlarda hiç görmedim AMD işlemciler sorunlu diyen. Asıl herkes AMD öneriyor fiyat performans açısından.

Ekran kartı kısmını bilmiyorum ama işlemcilerinde herhangi bir sorun yok. 2xxx serisi ve sonrası gayet başarılı.

İşlemcide bir sorun yokta AM5 biraz sıkıntılı. Ekran kartında da mecbur kalmadıkça bulaşma bence.
Ekran kartı olarak değil de işlemci olarak düşünüyorum.
Ekran kartı kısmını bilmiyorum ama işlemcilerinde herhangi bir sorun yok. 2xxx serisi ve sonrası gayet başarılı.
Ben son zamanlarda hiç görmedim AMD işlemciler sorunlu diyen. Asıl herkes AMD öneriyor fiyat performans açısından.
Bende öyle düşünüyorum hocam.

AMD Ryzen 3100 kullandım ve şuanda 5600 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı bu zamana kadar yaşamadım.
Ekran kartı tarafında ise RX 5600 XT MX model kullandım. Onda da bir problemle karşılaşmadım. Ekran kartında güncel sürücü geldikçe temiz kurulum yaptım, kendi arayüzü vasıtası ile de kurulum sağladım ama problem olmadı hiç.
Teknoloji biraz şans işi. Aynı marka/model ile sıkıntı yaşayan illa ki vardır.

İşlemci olarak şu an en alınabilecek işlemciler AM5 işlemcilerdir, herhangi bir sorun yok, sorun yaşayanlar genelde anakart kaynaklı veya RAM hızlarıyla alakalı sorunlar ki bunlar da düzeltilebiliyor.

7800x3D gibi bir oyun işlemcisi var ki belki de işlemci tarihinin en fiyat/performans işlemcisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…