Yeni nesil APU'lar ne zaman çıkacak?

ferdir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat üyeleri dostlarım. Acaba AMD'nin yeni nesil APU'ları ne zaman gelecek? Bir bilgisi olan var mı ? Şu anki "7890K APU" PC'mi satıyorum. DDR4 APU bir sistem toplayayım diyorum. APU'dan bu haliyle bile çok memnundum. 2018 Nisan ayında Hollanda olmak üzere bir kaç Avrupa ülkesi gezeceğim. Oradan bileşenleri toplamayı düşünüyorum. Bir de benim oynadığım oyunlar genelde Asetto Corsa tarzı oyunlar. G29'la oynuyorum. Acaba LG 55 İnç bi TV alsam Oyunlarda Hertz dropları yaşar mıyım? Birazcık konudan konuya zıplamış gibi oldum ama konuşmak iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski nesilin refurbished halleri çıktı aslında

-------------A8 9600-------------
AMD 7th Gen A8-9600 APU 3.1GHz 2MB Cache R7 GPU AM4 İşlemci - AD9600AGABBOX

-------------A10 9700------------
AMD 7th Gen A10-9700 APU 3.5GHz 2MB Cache R7 GPU AM4 İşlemci - AD9700AGABBOX

Yanında Monitör TV tarzı birşeyler alsanız daha stabil görüntü elde edebilirsiniz. Sadece TV sıfatı olan görüntü aygıtlarının stabil Fps vaadedemediğini gördüm çoğunlukla.

Screen Flickering ya da Screen Slashing deniyordu sanırsam görüntünün yırtık gelme durumuna.

Son düzenleme:
Şuan zaten sistemindeki APU godavari bende almışken ddr4 olan Ryzen APUlardsn sliyim diyorum

Masaüstü APUlar yılbaşından sonra çıkar en erken belki şubatı, mart ı bile bulabilir diyorlar bildiğim kadarıyla ama bunlar sadece söylenti yabancı sitelerde gezerken yorumlarda gördüm dayanağı yok yani. Kasım sonuna doğru ryzen mobile apulu laptoplar çıkacak diye duydum ama buda biraz zor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…