Yeni nesil CoD serisinden oyun önerisi

engineer_146

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
Serinin eski oyunları muazzamdı gerçekten. Ancak yeni nesil olanlar çok Online gameplay odaklı oldu sanki. Yeni nesil CoD'lardan hikayesi ile öne çıkan bir oyun var mı? Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD MW serisi olabilir 3 oyun çok kötüydü meteratic ortalaması 56 sanırsam ya da Black Ops 4 çıkacak ona bakabilirsin.

Yok yeni seriler bana kalırsa tamamen rezalet Activision kadar rezil bir şirket yoktur.

Yok yeni seriler bana kalırsa tamamen rezalet Activision kadar rezil bir şirket yoktur.

O zaman hocam eskileri oynamaya devam sizin yerinizde olsam hiç Battlefield oynamadıysanız gidin BF1 oynayın hikayesi ve Online çok sarıyor tabii 1 dünya savaşını seviyorsanız.

O zaman hocam eskileri oynamaya devam sizin yerinizde olsam hiç Battlefield oynamadıysanız gidin BF1 oynayın hikayesi ve Online çok sarıyor tabii 1 dünya savaşını seviyorsanız.

Battlefield 1 oynanmazmıya az oynamadık BF1'i. Ben tüm Battlefield serisini oynadım ve son oyunlar rezaletti ama eski oyunları güzel mesela BF3 bayağı bir güzeldi.

Cold War'a bakabilirsiniz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…