SeymenCaglayan
Decapat
Merhaba öncelikle, ben yeni bir işlemci almayı düşünüyorum. i7 ile i9 arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun, yazılım yazma ve projeler için kullanacağımNe için kullanacaksınız, bütçeniz ne kadar, anakartınız ne gibi soruların da cevabını yazarsanız insanlar daha kolay cevap verebilir.
Oyun, yazılım ve projeler için, çok üst düzey bir yazılımcı değilim “amatörüm” oyunlarda iyi bir performans istiyorum birde RTX seri ekran kartlarını beslemede “i7” i9 kadar beslermi emin değilim. Bütçe sıkıntı değil.Sisteminiz özellikleri neler ve bence i9 9900K ev kullanıcısı için çok gereksiz. Ama paran varsa al tabi i9'u.
Üst düzey bir oyun falan yapmıyacaksanız (büyük ihtimal yapmayacaksınız) i7 alın.Oyun, yazılım yazma ve projeler için kullanacağım
Anakartı işlemcim ile birlikte alıcağım upgrade için, bütçe olarak sıkıntı yok ama mantıklımı i9 almak bilmiyorum? Bütçe olarak hangisi benim için daha mantıklı bilmiyorum.
Oyun, yazılım ve projeler için kullanacağım RTX serisi (2070-2080-2080ti) gibi kartları beslemesi yeterli benim için.Hiç ayrıntı vermemişsiniz, ne için kullanılacak vb. i7'nin yeterli olacağını düşünüyorum. Diğer bileşenlerinizi bilemiyorum fakat i5 9. nesil bile işinizi görebilir.
Oyun, yazılım ve projeler için kullanacağım RTX serisi (2070-2080-2080ti) gibi kartları beslemesi yeterli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.