Yeni nesil işlemciler için Windows 10 mu Windows 11 mi?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
2022 sonunda yeni nesil işlemciler için Windows 10'da kalınır mı yoksa Windows 11'e geçilmeli mi? Bir de Home sürümünde kalmak mantıklı mı yoksa Pro sürümüne geçilmeli mi? Teşekkürler.

Intel'in melez mimarisini bir tek Windows 11 destekliyor mesela. Bu gibi durumlarda Windows 11 kullanmak gerekebiliyor.

Hocam ilkbahara doğru sorunlar düzeldiğinde geçersiniz çünkü işletim sistemi olayı çok önemli değil şu an 11 de hala sorunlar var o yüzden biraz daha bekleyin ileri zamanlarda 11 şart koyabilirler.

Home veya Pro arasında performans farkı yok Pro daha çok oyuncular ve geliştiriciler için ama siz Pro alın her zaman iyidir.

2017'de çıkmış Ryzen ile Windows 11 kullanıyorum sorun yok, tam sürümü çıkınca geçtim. SSD var ise gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Pro ve Home aşırı fark etmiyor, Pro için ayrıyetten key almanıza gerek yok.

İşlemcide verim çekirdeği varsa %100 11. 10 kurarsanız görürsünüz ne olur. Bence her türlü 11. benim eski püskü 6 yıllık sistemim bile 11 çalıştırıyor. İnternette 11 yıllık sistemin rüya gibi 11 çalıştırdığını gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı