Rehber Yeni nesil oyunlarda eski Controller çalıştırma

Deneyenlerin kaçı sorunsuz halledebildi görmek isterim eğer olduysa lütfen belirtmeyi unutmayın.

• Oldu

• Olmadı

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Denemek lazım hocam bunun garantisini ben veremem. Ben de şans eseri başarabildim.
En az 10 farklı yöntem bir sürü video izledim. Yok olmuyor. Aslında çoğu oyunda hatta 1 oyun hariç her oyunda çalışıyor ama şu Tsubasa'nın oyununda çalıştıramadım. GTA V, ETS2, Witcher 3 falan hepsinde çalışıyor bunda çalışmadı. Hatta bu oyunlarda bu kadar uğraşmadım. x360ce'nin her oyunlarda çalışan versiyonunu açıyorum ve bitti. 2 saniyelik işlem. Ama Tsubasa efendi yemiyor.

Xouput'u nereden indireceğiz ben bulamadım da

Hocam bende x360ce kolu görmüyor. Ne yapmalıyım?
Gerek kalmadı, hallettim.
Hocam Xoutputta Start butonu bulunmuyor bende.

Son düzenleme:
Hocam bende x360ce kolu görmüyor. Ne yapmalıyım?
Gerek kalmadı, hallettim.

Hocam Xoutputta Start butonu bulunmuyor bende.
Hocam konuyu çok önceden nasıl yapıldığını unutmamak için buraya yazmıştım. Geçen zaman üstüne ben de hatırlamıyorum ne vardır ne yoktur. Hatırlamadığım için de birşey diyemiyorum kusuruma bakmayın.

Önemli değil teşekkür ederim yine de.

Hocam yaptım ama FIFA 22'de 2 gamepad algılıyor ve diğer oyunlarda bile ve mesela lobiden oyna seçeneğine gitceğine kariyer moduna gidiyor mesela.

Bir tanesin sen.

Herşeyi doğru yapıyorum ama aygıtlar bölümünde hala USB joystik olarak gozukuyor Xbox gamepad olmuyor

Hocam bunu FC 25 için deniyorum. İki kol gözüküyor ama her şeyi çift algılıyor. Tek kol kontrol ediliyor sadece her harekette iki aşağı iki yukarı gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mı?

Hocam bunu FC 25 için deniyorum. İki kol gözüküyor ama her şeyi çift algılıyor. Tek kol kontrol ediliyor sadece her harekette iki aşağı iki yukarı gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mı?
Aygıt yöneticisinde iki kol varsa ikisini de kaldırın x360ce ile tekrar tanıtın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…