Yeni Nesil Oyunların Düşük Sistemler Veya Konsollar İle Açılabilmesi

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün internette gezinirken aşağıdaki videoyla karşılaştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Elbette PS4 çok daha iyi bir görüntü veriyor ama PS3 görüntü açısından bence yeterli.
PS3 denilen konsolun ikinci el fiyatı 400-500 lira kadar ayrıca oyunun bilgisayar için sistem gereksinimlerine bakarsanız en az 1 GB ekran kartı istediğini görürsünüz ama PS3 konsolunun ekran kartı 512 MB.
Bir elektronik markası neden önceki jenerasyondaki konsollarının sahip olduğu donanımsal özellikte ve yeni çıkan oyunları grafiği düşürülmüş halde oynatabilen bir konsol yapmıyor?
Eğer bu konsol 600-700 liraya piyasaya sürülürse bu projenin hem maliyeti düşük olur hem de alan çok kişi olur ayrıca herkes oyun oynayabilecek duruma gelir.
Sizce bu önceden düşünülmüş müdür ya da düşünülüp büyük firmalar tarafından yok edilmiş midir?
Ayrıca grafiği düşürmek çok zor bir işlem değil bu kanalı izlerseniz anlamış olursunuz.
LowSpecGamer
Cevaplarınızı bekliyorum.

Haksızlık etmeyeyim PS3 yıllarca kullandım çok işimi gördü ama youtube videoları üzerinden grafik değerlendirmesi yapmak pek gerçekçi olmuyor. GTX 1060 vs 1080Ti videolarını izle değmez dersin ama gerçekte tabii ki farklı.

Elimde Xbox 360 var ve videodaki oyunun sadece çok oyunculu modunu barındıran bir sürümü var.
Bence grafikleri çok kötü değil ayrıca benim anlatmak istediğim şey başka bir şey grafik karşılaştırması değil.

Videoda güzel gözükebilir ancak gerçekte oynarsan teknoloji farkını görürsün. PS3 piksel piksel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…