Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2017 #1 Bak kargocu geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Kargocu sana Pek mühim kargolar Getirdin bana Bugün benden bu kadar Darılmayınız Yarın yine gelirim Hoşçakalınız Haydi git güle güle Uğurlar olsun Ellerin dert görmesin Neşeyle dolsun Bak kargocu geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Kargocu sana Pek mühim kargolar Getirdin bana Bugün benden bu kadar Darılmayınız Yarın yine gelirim Hoşçakalınız Haydi git güle güle Uğurlar olsun Ellerin dert görmesin Neşeyle dolsun Anonim © Türküleri
Bak kargocu geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Kargocu sana Pek mühim kargolar Getirdin bana Bugün benden bu kadar Darılmayınız Yarın yine gelirim Hoşçakalınız Haydi git güle güle Uğurlar olsun Ellerin dert görmesin Neşeyle dolsun Bak kargocu geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Kargocu sana Pek mühim kargolar Getirdin bana Bugün benden bu kadar Darılmayınız Yarın yine gelirim Hoşçakalınız Haydi git güle güle Uğurlar olsun Ellerin dert görmesin Neşeyle dolsun Anonim © Türküleri