Yeni Nesil XBOX 360 [İnceleme]

Senin aldığın yerin internet sitesi varmı ? Aynı senin cihazını n11'de 780 tl'ye buldum. Acaba bildiğin ucuz güvenilir site var mı ?

Hayırlı olsun, oyunlar da mükemmel. Bende bilgisayar toplayacağım, aklıma girmedin de değil ha

En mantıklısı bu kardesim heryıl pc ye yeni oyun cıkıyor ona görede ekran kartı ram islemci alman lazım en az 2014-2015 oyunları icin 256 bit ekran kartının olması lazım oda bin TL ye kadar cıkıyor hadi onu aldım ram da alman lazım zincirleme cebinden cıkıcak 3 milyara patlar ne gerek var istedigim oyunu indirip atıp oynuyorum bide simdi oyunda konsolda oynalınır yani

Sitesinde jtagli cihaz yok. Aslında ayteknoloji'den alacaktım hatta youtubeda bir videosunu izlemiştim. Ancak kararsız kaldım.

Sitesinde jtagli cihaz yok. Aslında ayteknoloji'den alacaktım hatta youtubeda bir videosunu izlemiştim. Ancak kararsız kaldım.

kardesim yukarda numarası var ara ben ordan aldım jtaglı siteyi güncellememistir.

İstanbulda yaşamıyorum yani dükkana gidip alamam. O yüzden siteden almak istedim.

@cagtay Rica edersem JTAG'li Xbox 360'a bilgisayardan nasıl oyun indirip konsola atılacağını anlatır mısın? Buradan ya da başka bir yerden.

Beyler bende xbox 360E aldim alali 2 ay olduda kirdirilan modelmi hemde 500gb cevaplarsaniz sevinirim???

Bende 2 ay once xbox 360e 500gb model aldimda kirdirilabiliyormu cevap verirseniz sevinirimm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…