Yeni neslin kendini üstün görmesi

Bu zamandaki neslin, Z kuşağının aklı o yaşlarda eriyor. Eskiden böyle değildi. Zaten şu anki tipler evlenemezler o yaşlarada merak etmeyin. Evlense evlense %5 lik bir dilim evlenir (aklı ermesi açısından).
Bu eskisi için zaten. İnsanlar şu an evlenmek istemiyor. Hele hele çocukken evlenmek, intihar gibi bir şey.

Anlama probleminiz var sanırsam. Zaten şu an olmaz diyorum, eskiden oluyordu ama yeni nesilin hem aklı ermiyor, hem de imkanı yok diyorum.
Bu eskisi için zaten. İnsanlar şu an evlenmek istemiyor. Hele hele çocukken evlenmek, intihar gibi bir şey.
Bana kalsa ben evlenirdim. Diğerleri çocuk yerine köpek, kedi alıp onu besliyorlar. Çocuğa ihtiyaç duymuyorlar. Şu andakiler kariyer planlarından dolayı aile hayatı ile ilgilenemiyorlar.

Bana kalsa ben evlenirdim. Diğerleri çocuk yerine köpek, kedi alıp onu besliyorlar. Çocuğa ihtiyaç duymuyorlar. Şu andakiler kariyer planlarından dolayı aile hayatı ile ilgilenemiyorlar.
Şu an yaptıkları daha mantıklı. Ben olsam çocuğumu rahat yaşatmak isterdim ama çoğu kişi eskiden de şimdi de yapamaz.

Eskiden olmasına da gerek yok, dediğim şeyler o zamanlar için geçerli.
Hocam bir insan yetişkinlik dönemine girdiğinde, işini bulduğunda evlenmeli. Ben sizin ne açıdan baktığınızı bilmiyorum. Ben İslami açıdan konuşuyorum. Evlilik bir çok kötü alışkanlık uzak tutar. Aile kurar. Yaş falan bakmıyorum, orası size kalmış. Benim fikrim bana, sizin fikriniz size.
Şu an yaptıkları daha mantıklı. Ben olsam çocuğumu rahat yaşatmak isterdim ama çoğu kişi eskiden de şimdi de yapamaz.
Bu dönemde aile kurmak zor be hocam. Okul ve iş konusu çok sıkıntılı, düzgün birini bulmakta.

İslami açı... Hmm, evet beyefendi çok doğrusunuz.

İslami açı... Hmm, evet beyefendi çok doğrusunuz.
Siz bilirsiniz hocam. Benim lafım bu kadar. Siz kendi imkanlarınız el verdiği zaman inşallah güzel bir aile kurarsınız. Bu konu için daha fazla konuşmaya gerek yok. Ha derseniz "bu arkadaş yanlış düşünüyor yol gösterelim adama" buyrun, sizi dinliyorum. Fikirlere açığım.

Tüm dinler zaten nüfus çoğalmayı teşvik ediyor. Şu anki çağa göre erken evlenmek çok saçma. Çoğu insanlar da aynısını düşünüyor.

Tüm dinler zaten nüfus çoğalmayı teşvik ediyor. Şu anki çağa göre erken evlenmek çok saçma. Çoğu insanlar da aynısını düşünüyor.
Şu anki dönemde isteseler de erken evlenemezler. Ailelerin bakış açıları, iş imkanı, olgunluk, evlenme çağına gelenlerin bakış açıları... Her yerden ofsayt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…