Yeni NVIDIA Ekran Kartları Ne Zaman Çıkacak?

Ahmedo24

Hectopat
Daha fazla  
Sanırım NVIDIA yeni ekran kartları çıkarıyor... Öncelikle bu doğru mu ?
Asıl sormak istediğim ise bu yeni çıkacak ekran kartları Mart'ın sonuna doğru çıkacak galiba Mayıs sonu- Haziran başı gibi Gaming Laptoplarda bu yeni çıkacak ekran kartları görebilir miyiz veya o zamana kadar yetişir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster hariç diğer markalarda Computex 2018'den önce tanıtım yapılmaz. Türkiye pazarına girmesi tanıtımdan 3-4 ay sonra gerçekleşir.

1090 ve 1090 TI gibi kartlar daha tanıtılmadı ki yakınlarda da çıkmaz. Şu an öyle bir tarihte yok galiba.

GTX serisinden de kurtulabilirler. (GTX 1060 TI'da güzel olur )

Sırada Intel var.

Aynen 1060 Tİ olsa seri tam kapanacak. Ama biz zor kardeş bizimde alacağımız yok ama teknoloji gelişmesi adına insan merak ediyor işte 1090 ve 1090 Tİ acaba nasıl olacak? diye..

Monster hariç diğer markalarda Computex 2018'den önce tanıtım yapılmaz. Türkiye pazarına girmesi tanıtımdan 3-4 ay sonra gerçekleşir.

Msi?-Asus? Monster Seviyordum lakin çok çöp pc üretiyormuş gibi geliyor kimisi çok sağlam kimisi aşırı çöp oluyor...

1000 ile devam etmeyecek isimlendirme. 2080, 2070... diye isimlendirilecek yeni kartlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…