marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 10 Nisan 2018 #1 Kendi konumda cevap göndereceğim diye el alışkanlığı cevapla yerine öne çıkara basıyorum. Veya rengi dikkat çekici bir renkle değiştirilebilir mi? Her yanlışlıkla 3 kez bastım ceza alacağım diye korkuyorum.
Kendi konumda cevap göndereceğim diye el alışkanlığı cevapla yerine öne çıkara basıyorum. Veya rengi dikkat çekici bir renkle değiştirilebilir mi? Her yanlışlıkla 3 kez bastım ceza alacağım diye korkuyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Nisan 2018 #2 Eklenti geliştiricisine ilettik ama kendisi Vietnamlı bir arkadaş ve eklentisi ile para verdiğimiz halde ilgilenmiyor... Durumu takip ediyoruz.
Eklenti geliştiricisine ilettik ama kendisi Vietnamlı bir arkadaş ve eklentisi ile para verdiğimiz halde ilgilenmiyor... Durumu takip ediyoruz.
ACT1VO Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 82 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurumsal Firma Personeli 11 Nisan 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Eklenti geliştiricisine ilettik ama kendisi Vietnamlı bir arkadaş ve eklentisi ile para verdiğimiz halde ilgilenmiyor... Durumu takip ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Türk önsözüdür: "paramızla rezil oluyoruz ya".
Recep Baltaş dedi: Eklenti geliştiricisine ilettik ama kendisi Vietnamlı bir arkadaş ve eklentisi ile para verdiğimiz halde ilgilenmiyor... Durumu takip ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Türk önsözüdür: "paramızla rezil oluyoruz ya".