TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 Hagu dedi: Hayir kanka o sorumluluklari vermezsen mezun olamiyorsun. Her sene 3 tane sorumluluk sinavi olur. 1 okul acildigi zaman. 2 2.donem acildigi zaman. 3 okulun kapanmasina yakin Diye biliyorum. Sinif tekrari ile ilgisi yok sorumlulugun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Hagu dedi: Hayir kanka o sorumluluklari vermezsen mezun olamiyorsun. Her sene 3 tane sorumluluk sinavi olur. 1 okul acildigi zaman. 2 2.donem acildigi zaman. 3 okulun kapanmasina yakin Diye biliyorum. Sinif tekrari ile ilgisi yok sorumlulugun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 TeMuhammedAli dedi: Tamamdır saolun. Bide bir şey sormak istiyorum edebiyattan sorumluluğum var geçemezsem tekrar mı 9. sınıfı okumak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Okul bitene kadar o sorumluluğa sürekli girersin. Vermeden mezun olamazsın unutma bunu. Ama sıkıntı olmaz illaki geçersin.
TeMuhammedAli dedi: Tamamdır saolun. Bide bir şey sormak istiyorum edebiyattan sorumluluğum var geçemezsem tekrar mı 9. sınıfı okumak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Okul bitene kadar o sorumluluğa sürekli girersin. Vermeden mezun olamazsın unutma bunu. Ama sıkıntı olmaz illaki geçersin.