Yeni Operatör Ve Paket Seçimi

3 ay eğer sizin için kısa bir süreyse değiştirin fakat benim tavsiyem kalmanızdır. 3 operatörü de denedim ve en son Turkcell´e demir attım. Fiyatları aşırı pahalı fakat hak ediyor.
Tek seferlik filan alsam sorun etmem pahalılığı ancak her ay yüksek ücret ödemek insanın zoruna gidiyor.
Vodafone çekim bizim buralarda en kötü çekim kalitesine sahip, önümüzdeki ay TT'ye geri döneceğim. Tavsiyem geçecekseniz TT'yi denemeniz.
Merkezi yerde oturduğum için üç operatör de burada çekiyor. Ancak merkezi olmayan yerlerde Turkcell dışında hiç biri düzgün çekmiyor.
TT en mantıklı seçim. Hem ucuz hem'de interneti bol.
Tek seferlik filan alsam sorun etmem pahalılığı ancak her ay yüksek ücret ödemek insanın zoruna gidiyor. Büyük ihtimal TT'u deneyeceğim.
Merkezde oturmuyorsanız internetten bile yararlanamıyorsunuz. Çek-mi-yor.
İstanbul onların merkezi tabii ki de çekecek. Gaziantep'e gelirseniz gerçek yüzleriyle karşılaşırsınız.
Benim gayet iyi çekiyor Avcılar/İstanbul'da oturuyorum.
Bende Tuzla/İstanbul'da oturuyorum. TT burada da çekiyor ancak ne memlekette ne de pek merkezi olmayan yerlerde neredeyse hiç çekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…