Yeni operator için başvuru ne zaman yapılmalı?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Ekran görüntüsü 2022-09-07 165419.jpg

Vodafone'daki taahhüdüm 21 Eylül'de bitiyor. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdün bitiş tarihinden sonra başvursam olur mu? Ya da bitmesine kaç gün kala başvurmalıyım? İnternet üzerinden başvuracağım.

Son ay zaten bu ay. 21 Eylülü geçerse yeni faturalandırma olacak. Ortalama 3 iş günü içerisinde öperatör değişikliği yapılıyor. Ayın 15 inde operatör değişikliği yapabilirsiniz. 20 sine kadar geçiş yapılmış olur. Son ayda olduğunuz için herhangi bir cayma bedeli ödenmez. Eylül ayına ait son faturanızı ödersiniz.

Son ay zaten bu ay. 21 Eylül'ü geçerse yeni faturalandırma olacak. Ortalama 3 iş günü içerisinde öperatör değişikliği yapılıyor. Ayın 15'inde operatör değişikliği yapabilirsiniz. 20sine kadar geçiş yapılmış olur. Son ayda olduğunuz için herhangi bir cayma bedeli ödenmez. Eylül ayına ait son faturanızı ödersiniz.

İnternetten Vodafone'a geçsem kurye ile kaç günde gelir veya süreç nasıl işliyor 20GB'ı 84 TL çünkü.
Turkcell pahalı 17GB'a 110 TL diyor.

Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 1510447

Vodafone'daki taahhüdüm 21 Eylül'de bitiyor. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdün bitiş tarihinden sonra başvursam olur mu? Ya da bitmesine kaç gün kala başvurmalıyım? İnternet üzerinden başvuracağım.

Benim bildiğim taahhüdünüz bittiğinde almazsanız üyeliğe indirimsiz fiyatta devam edersiniz bende öyle oldu daha geçen ay 2yıllık Türk Telekom taahhüdü yaptırdım 75TL 15GB 1K dakika 1K SMS asgari ücret artacak 70TL çerez parası olacağı için sizde 2yıllık taahhüt yaptırmayı deneyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı