CriminalLeo Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #11 Daha uzun süre gider işlemcinin ömrü kısalmaz.Aynen recep abi iyi bir performans almıştı
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #12 Kardesim ben anakarti oneren arkadasimiza sormustum o anakartin ne yarari olur diye teşekkür ederim sanada ilgilendigin icin
Kardesim ben anakarti oneren arkadasimiza sormustum o anakartin ne yarari olur diye teşekkür ederim sanada ilgilendigin icin
Galeano Megapat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 826 26 Ocak 2015 #13 DeathWarranT dedi: Kardesim ben anakarti oneren arkadasimiza sormustum o anakartin ne yarari olur diye teşekkür ederim sanada ilgilendigin icin Genişletmek için tıkla... arkadaş güzel bir tavsiye yapmış bence, sonuçta daha güncel bir anakart ileride upgrade yapmak istediğinizde işinize yarayabilir
DeathWarranT dedi: Kardesim ben anakarti oneren arkadasimiza sormustum o anakartin ne yarari olur diye teşekkür ederim sanada ilgilendigin icin Genişletmek için tıkla... arkadaş güzel bir tavsiye yapmış bence, sonuçta daha güncel bir anakart ileride upgrade yapmak istediğinizde işinize yarayabilir
CriminalLeo Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #14 Hahah pardon kardeşim
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #15 Overclock olayinida cozunce cok iyi olucak inşallah CriminalLeo dedi: Hahah pardon kardeşim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah kardeşim ne pardonu güncellll
Overclock olayinida cozunce cok iyi olucak inşallah CriminalLeo dedi: Hahah pardon kardeşim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah kardeşim ne pardonu güncellll