T Thernnelll Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 SHYAH dedi: Aga ben de bu işlerden çok anlamıyorum ama benim kasayı toplarken + - lerin olduğu yere takmıştım led yazan kabloyu. Genişletmek için tıkla... sadece led yazıyordu demi power led falan değil
SHYAH dedi: Aga ben de bu işlerden çok anlamıyorum ama benim kasayı toplarken + - lerin olduğu yere takmıştım led yazan kabloyu. Genişletmek için tıkla... sadece led yazıyordu demi power led falan değil
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 5 Temmuz 2023 #12 Thernnelll dedi: orda bir tane boş yer kaldı oraya mı takıcağım gerisi full dolu Genişletmek için tıkla... Anakartınızın ve kasanızın kullanım kılavuzuna bakın.
Thernnelll dedi: orda bir tane boş yer kaldı oraya mı takıcağım gerisi full dolu Genişletmek için tıkla... Anakartınızın ve kasanızın kullanım kılavuzuna bakın.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 5 Temmuz 2023 #13 Thernnelll dedi: sadece led yazıyordu demi power led falan değil Genişletmek için tıkla... Power led ayri led ayrıydı, arkadaşın dediği gibi anakartinin kılavuzu internette vardır yazsan çıkar.
Thernnelll dedi: sadece led yazıyordu demi power led falan değil Genişletmek için tıkla... Power led ayri led ayrıydı, arkadaşın dediği gibi anakartinin kılavuzu internette vardır yazsan çıkar.
T Thernnelll Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #14 SHYAH dedi: Power led ayri led ayrıydı, arkadaşın dediği gibi anakartinin kılavuzu internette vardır yazsan çıkar. Genişletmek için tıkla... bulamadım ya yardımcı olabilecek var mı kasam ve anakartım MSI MAG FORGE M100RPRIME B650M-A WIFI II
SHYAH dedi: Power led ayri led ayrıydı, arkadaşın dediği gibi anakartinin kılavuzu internette vardır yazsan çıkar. Genişletmek için tıkla... bulamadım ya yardımcı olabilecek var mı kasam ve anakartım MSI MAG FORGE M100RPRIME B650M-A WIFI II