Yeni PC almak vs PS5

Ama yine de PS oyunları kaliteli olsa da çok pahalı ben 5 tane PS oyunu oynadım şu an 6. yı oynuyorum hiçbirini satın alamadım pahalı diye.

Bütün oyunlar var mı peki değiyor mu?

Değmiyor tüm oyunlar yok Game Pass'teki gibi.

Kesinlikle ve kesinlikle bilgisayar. Şu ekonomik durumda hobilerinize harcayacak binleriniz yoksa tek bir oyun için bilgisayar almak en mantıklısı. PS aldığınızda tek bir yere bağlısınız ve fiyatları görüyorsunuz.

Bilgisayar tarafında ise birden fazla yere sahipsiniz.

peki ps5 seviyesinde bi pc ne almalıyım yada daha iyisini mi

peki ps5 seviyesinde bi pc ne almalıyım yada daha iyisini mi
Şu an bütçenize baktığımda 30 bin yazıyor. Bu fiyata sizi çok uzun süreler götürebilecek ve sizi fazlasıyla tatmin edecek bir sistem toplayabilirsiniz. En son baktığımda 4060'lı sistemler 20-25 bin arasına bulunuyordu eminim yılbaşına özel indirimler geldiğinde daha iyi seçenekler karşınıza çıkacaktır.

teşekkürler

Laptopun gideri var fakat arkanıza yaslanıp 5 6 yıl daha yükseltme yapmadan optimize bir şekilde oyun oynayayım diyorsanız PS 5.
şimdi bende ps de epic vs onlarda 3 4 binlik oyunum var bu yüzden arada kalıyorum ps 5 de oyunlarda pahalı olduğu için

Onlar için laptopu kullanabilirdiniz ama sizin tercihiniz hangisi daha rahat ve kullanışlı olacaksa onu tercih edi

Onlar için laptopu kullanabilirdiniz ama sizin tercihiniz hangisi daha rahat ve kullanışlı olacaksa onu tercih edin.
1080p de her oyun 120 fps verirmi hocam ps5 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…