N.Can Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi nunu nasıl çözerim ? Ekran dalgalanıyor arada düzeliyor. Nedeni ve çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2014
Başlıkta belirttiğim gibi nunu nasıl çözerim ? Ekran dalgalanıyor arada düzeliyor. Nedeni ve çözümü nedir?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 23 Kasım 2014 #2 Monitör ile ekran kartı arasındaki kablo bağlantısında dönüştürücü aparat kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
Monitör ile ekran kartı arasındaki kablo bağlantısında dönüştürücü aparat kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
N.Can Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 Evet Dönüştürü aparat kullanıyorum Ekran kartının içinden çıktı ve onu kullandım çözümü nedir ?
N Neutral Ziyaretçi 23 Kasım 2014 #4 Ekran kartının içinden çıkan dönüştürücüler pek işe yaramıyor diyebiliriz. Altın dişli düzgün bir DVI to VGA alırsanız, bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.
Ekran kartının içinden çıkan dönüştürücüler pek işe yaramıyor diyebiliriz. Altın dişli düzgün bir DVI to VGA alırsanız, bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.
Dr.Aequitas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 1.477 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #5 Umarım dalgalanmadan kastın yatay düzlemde hızlı hareketler ile ortaya çıkan "tearing" denilen yırtılma efekti değildir, zira bunun çözümü vsyinc'i açmak.
Umarım dalgalanmadan kastın yatay düzlemde hızlı hareketler ile ortaya çıkan "tearing" denilen yırtılma efekti değildir, zira bunun çözümü vsyinc'i açmak.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Kasım 2014 #6 Monitöründe VGA dışında DVI veya HDMI girişi varsa bu girişleri kullan. VGA analog olduğundan sinyal kaybında titreme oluşur.
Monitöründe VGA dışında DVI veya HDMI girişi varsa bu girişleri kullan. VGA analog olduğundan sinyal kaybında titreme oluşur.