Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #1 Bugün yeni topladığım bilgisayarı Windows 10 kurulumu yapmak için açtım. Karşıma böyle bir ekran geldi. Yanlış bir şey yapmamak için fikrinizi alayım dedim. Şimdi ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2018
Bugün yeni topladığım bilgisayarı Windows 10 kurulumu yapmak için açtım. Karşıma böyle bir ekran geldi. Yanlış bir şey yapmamak için fikrinizi alayım dedim. Şimdi ne yapmalıyım?
Çözüm Recep Baltaş 4 Aralık 2018 UEFI ayarının devrede olduğundan emin ol. Bu rehberi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca CSM'yi de kapatabilirsin daha da hızlı açılması için.
UEFI ayarının devrede olduğundan emin ol. Bu rehberi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca CSM'yi de kapatabilirsin daha da hızlı açılması için.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 4 Aralık 2018 #2 Sistemi yeniden başlatıp boot menüsüne girecek ve kurulum yapacağınız USB'yi seçeceksiniz. Ardından işletim sistemi kurmaya başlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sistemi yeniden başlatıp boot menüsüne girecek ve kurulum yapacağınız USB'yi seçeceksiniz. Ardından işletim sistemi kurmaya başlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #3 DontBeatME dedi: İşletim sistemi kuracaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rufus ile Windows 10'u USB'ye yükledim ve 3.0 portuna taktım. Ama bu görüntü geldi. Artı 0 Eksi
DontBeatME dedi: İşletim sistemi kuracaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rufus ile Windows 10'u USB'ye yükledim ve 3.0 portuna taktım. Ama bu görüntü geldi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Aralık 2018 #4 UEFI ayarının devrede olduğundan emin ol. Bu rehberi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca CSM'yi de kapatabilirsin daha da hızlı açılması için. Artı 0 Eksi Çözüm
UEFI ayarının devrede olduğundan emin ol. Bu rehberi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca CSM'yi de kapatabilirsin daha da hızlı açılması için.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 4 Aralık 2018 #5 Ali D. dedi: Rufus ile Windows 10'u USB'ye yükledim ve 3.0 portuna taktım. Ama bu görüntü geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet normal. Sizden boot aracını çalıştırmanızı istiyor. Artı 0 Eksi
Ali D. dedi: Rufus ile Windows 10'u USB'ye yükledim ve 3.0 portuna taktım. Ama bu görüntü geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet normal. Sizden boot aracını çalıştırmanızı istiyor.
KS KS Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #6 Yardım ettiğiniz için teşekkürler. Artı 0 Eksi