U Umutx Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Merhaba yeni bir PC aldım. USB'den Windows 10 kurdum ama hiçbir Wi-Fi okumuyor. Elimde Ethernet kablosu da yok çözüm yolu nedir? Elimde başka bir PC var driver vs indirip bu PC'ye atsam internetsiz kurar mı?
Merhaba yeni bir PC aldım. USB'den Windows 10 kurdum ama hiçbir Wi-Fi okumuyor. Elimde Ethernet kablosu da yok çözüm yolu nedir? Elimde başka bir PC var driver vs indirip bu PC'ye atsam internetsiz kurar mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2021 #2 Bu PC masaüstü mü? PC'deki Wireless kontrolcü nedir? Umutx dedi: Elimde başka bir PC var driver vs indirip bu PC'ye atsam internetsiz kurar mı? Genişletmek için tıkla... Evet, bu mümkün.
Bu PC masaüstü mü? PC'deki Wireless kontrolcü nedir? Umutx dedi: Elimde başka bir PC var driver vs indirip bu PC'ye atsam internetsiz kurar mı? Genişletmek için tıkla... Evet, bu mümkün.
M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #3 Eğer çekmiyorsa anakartın Wi-Fi desteği var mı bakın. Yoksa ASUS-N10 USB Wi-Fi kullanmanızı tercih ederim.
Eğer çekmiyorsa anakartın Wi-Fi desteği var mı bakın. Yoksa ASUS-N10 USB Wi-Fi kullanmanızı tercih ederim.
U Umutx Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #4 Kendi iPhone cihazımı telefona bağladım onun internetinden kurayım diye ama yine de okumadı. Recep Baltaş dedi: Bu PC masaüstü mü? PC'deki Wireless kontrolcü nedir? Evet, bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Merhaba bilgisayar Laptop HP Pavilion Gaming. Hangi driveri yükleyip yeni bilgisayara atmalıyım? Son düzenleme: 10 Eylül 2021
Kendi iPhone cihazımı telefona bağladım onun internetinden kurayım diye ama yine de okumadı. Recep Baltaş dedi: Bu PC masaüstü mü? PC'deki Wireless kontrolcü nedir? Evet, bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Merhaba bilgisayar Laptop HP Pavilion Gaming. Hangi driveri yükleyip yeni bilgisayara atmalıyım?