Yeni PC'de Ethernet kablosu ile internete bağlanma

NejoQes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün internette gezinirken tesadüfen yeni toplanan bilgisayara internete bağlanmak için ayrı bir aparat gerektiğini öğrendim. Ben de yeni bir bilgisayar toplayacağım ve bu bilgisayarın wifi bağlantısı yok anakartında veya kasasında(İtopya Hermes V2 GTX 1050 Ti). Bunu çözmek için ethernet bağlantısı kullanabilir miyim ? Kullanırsam farklı bir cihazdan yine de wifiye bağlanabilirim değil mi ? İnternette araştırdım ama hep çok eski konular vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruyu çok karışık sormamışın aslında,wireless adaptörü alman gerekiyor veya söylediğin gibi direkt modemden ethernet kablosu ilede baglanabilirsin internete. Fps gerektiren oyunlarda ethernet kablosu ile baglanmak daha yararlı oluyor.

Arkadaşlar herkesin yorumunu okudum , cevap yazan herkese teşekkür ederim. Ben ayrı bir aparat kullanmadan ethernet kablosuyla internete girebilir miyim? Yani kablolu bağlantı kullanabilir miyim? Bir sıkıntı yaratır mı ? Veya kablolu bağlantı kullanırsam telefondan vs herhangi bir cihazan yine de wifiye bağlanabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…