DWRIP Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 23 26 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar yeni PC topladım fakat nasıl internet kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2018
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 26 Mayıs 2018 #2 Evinizde internet bağlantısı var ise Ethernet kablosu alıp bir ucunu modeme diğer ucunu kasanızın arkasındaki girişe takacaksınız.
Evinizde internet bağlantısı var ise Ethernet kablosu alıp bir ucunu modeme diğer ucunu kasanızın arkasındaki girişe takacaksınız.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 26 Mayıs 2018 #3 Ethernet kablosuyla internete bağlanın, wifi driverınızı kurun ve wifiyle bağlanın.
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Mayıs 2018 #4 Ana kartında wifi yoksa adaptör alman gerek.Diğer bir çözüm olarak modem arkasından ethernet kablosu ile ana kartına takabilirsin arkadan.
Ana kartında wifi yoksa adaptör alman gerek.Diğer bir çözüm olarak modem arkasından ethernet kablosu ile ana kartına takabilirsin arkadan.
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2018 #5 DWRIP dedi: Arkadaşlar yeni PC topladım fakat nasıl internet kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driver kurmadıysan eğer kurman şart. Yoksa kablo taksan bile okumayacaktır. aroundtheoutside dedi: Evinizde internet bağlantısı var ise Ethernet kablosu alıp bir ucunu modeme diğer ucunu kasanızın arkasındaki girişe takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel anlatmışsınız elinize sağlık
DWRIP dedi: Arkadaşlar yeni PC topladım fakat nasıl internet kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driver kurmadıysan eğer kurman şart. Yoksa kablo taksan bile okumayacaktır. aroundtheoutside dedi: Evinizde internet bağlantısı var ise Ethernet kablosu alıp bir ucunu modeme diğer ucunu kasanızın arkasındaki girişe takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel anlatmışsınız elinize sağlık
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 26 Mayıs 2018 #6 Windows gerekli sürücüleri otomatik kuruyor.
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2018 #7 aroundtheoutside dedi: Windows gerekli sürücüleri otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben kurarken otomatik kurmamıştı elle kurmak zorunda kalmıştım.
aroundtheoutside dedi: Windows gerekli sürücüleri otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben kurarken otomatik kurmamıştı elle kurmak zorunda kalmıştım.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.826 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Mayıs 2018 #8 Driver şart değil. Ethernet kablosunun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu modeme takmanız yeterli olacaktır @aroundtheoutside 'nın da dediği gibi. Daha sonra isteğe bağlı olarak Driver yüklersiniz.
Driver şart değil. Ethernet kablosunun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu modeme takmanız yeterli olacaktır @aroundtheoutside 'nın da dediği gibi. Daha sonra isteğe bağlı olarak Driver yüklersiniz.
mustafa_music Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #9 Eğer zaten anakart yeniyse lan portu'nu okuyor şayet görmezse driver indirmek gerekir