N Natsuki Hectopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 10 26 Kasım 2018 #1 Asus B450M-K anakart. Ne yapmaliyim? "or insert boot media in selected boot device and press a key" Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2018
Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #3 Sizden işletim sistemi kurmak için CD veya USB istiyor.
N Natsuki Hectopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 10 26 Kasım 2018 #4 Iron dedi: Sizden işletim sistemi kurmak için CD veya USB istiyo. Genişletmek için tıkla... USB derken UEFI USB mi? Akasma dedi: İşletim sistemi kurmamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kurmadım, nasil kurabilirim?
Iron dedi: Sizden işletim sistemi kurmak için CD veya USB istiyo. Genişletmek için tıkla... USB derken UEFI USB mi? Akasma dedi: İşletim sistemi kurmamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kurmadım, nasil kurabilirim?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 26 Kasım 2018 #5 @Corvo Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Corvo Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N Natsuki Hectopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 10 26 Kasım 2018 #6 DontBeatME dedi: @Corvo Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rufus'u kendim ayrı indireceğim değil mi? Windows ISO dosyasıyla beraber gelmiyor. Bir de Rufus'un en son surumunu mu kurayim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2018
DontBeatME dedi: @Corvo Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rufus'u kendim ayrı indireceğim değil mi? Windows ISO dosyasıyla beraber gelmiyor. Bir de Rufus'un en son surumunu mu kurayim?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 26 Kasım 2018 #7 Corvo dedi: Rufus'u kendim ayrı indireceğim değil mi? Windows ISO dosyasıyla beraber gelmiyor. Bir de Rufus'un en son surumunu mu kurayim? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2018
Corvo dedi: Rufus'u kendim ayrı indireceğim değil mi? Windows ISO dosyasıyla beraber gelmiyor. Bir de Rufus'un en son surumunu mu kurayim? Genişletmek için tıkla... Evet.
N Natsuki Hectopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 10 26 Kasım 2018 #8 DontBeatME dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Corvo dedi: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Yalnız niyese beklenmedik bi hata oluştu diyor windows iso inmesi bittikten sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2018
DontBeatME dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Corvo dedi: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Yalnız niyese beklenmedik bi hata oluştu diyor windows iso inmesi bittikten sonra.