QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı Zotac 3060 Anakart Gigabyte H610 İşlemci i3-12100f Arkadaşım vatandan bilgisayar aldi. Şu an acmayi deniyor butun kablolar falan takılı fakat monitorde sinyal yok hatasi yaziyor. Bunu nasıl cozebilir?
Arkadaşım vatandan bilgisayar aldi. Şu an acmayi deniyor butun kablolar falan takılı fakat monitorde sinyal yok hatasi yaziyor. Bunu nasıl cozebilir?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.382 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #2 Biraz klişe ama kabloyu ekran kartına takmamış olabilir mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Katy Perry dedi: Biraz klişe ama kabloyu ekran kartına takmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende öyle dedim ama doğru, takılı diyor. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Biraz klişe ama kabloyu ekran kartına takmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende öyle dedim ama doğru, takılı diyor.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.382 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #4 QuantumF dedi: Bende öyle dedim ama doğru, takılı diyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açar mısınız, sistem çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
QuantumF dedi: Bende öyle dedim ama doğru, takılı diyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açar mısınız, sistem çalışıyor mu?
KS KS QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Katy Perry dedi: Biraz daha açar mısınız, sistem çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Biraz daha açar mısınız, sistem çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.382 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #6 QuantumF dedi: Evet çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranı geliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #7 Katy Perry dedi: BIOS ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam hallettik ekran kartı yerine anakarta takmış HDMI kablosunu Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: BIOS ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam hallettik ekran kartı yerine anakarta takmış HDMI kablosunu