Yeni PC'ye eski HDD takılırsa yavaşlama olur mu?

vtssee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım, sisteme 1 hafta önce aldığım 240 GB'lik bir standarda göre yüksek SSD almıştım. 240 GB'liğin yeteceğini düşündüm, yanıldım. Yetmiyor, ben de bu yüzden eski bilgisayarımdaki harddiski takmayı düşündüm. İleride SSD alacağım beni az da olsa idare etmesi için eski harddiski takmayı düşünüyorum. Takacağım harddiski sadece depolama olarak kullanacağım belirteyim. İnternette dolaşırken SSD'ye kurduğumuz oyunların SSD hızına, HDD'ye kurduğumuz oyunların HDD hızında açılacağı yazıyordu. Lakin ben sadece HDD'yi depolama olarak kullanacağım, SSD'ye de sadece Windows'u kuracağım sistem de yavaşlama, oyunların yüklenme hızında herhangi bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok.
Ama HDD'de bad sector vs olursa olur.
Bunun ile HDD'yi taratin.
Yada bunun ile.

Oyunlarda FPS düşüşü vs. olmaz ama açılırken uzun sürer. Windows SSD'de olduğu için o tarafta bir sıkıntı olmaz. SSD alana kadar 240GB kullanmak yerine gayet iyi bir seçenek bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı