Yeni PC'ye işletim sistemi alınmazsa ne olur?

Kendim toplayacağım bilgisayarı. Yine de marka oluyorsa bilmiyorum ilk kez böyle bir şey deniyorum.

Kendim toplayacağım bilgisayarı. Yine de marka oluyorsa bilmiyorum ilk kez böyle bir şey deniyorum.
İsterseniz konu açabilirsiniz toplamak için. Turbox gibi markalar gidip 3.nesil 2012'de çıkmış işlemciler kullanıyorlar. Bu yüzden uzak durun dedim.

İsterseniz konu açabilirsiniz toplamak için. Turbox gibi markalar gidip 3.nesil 2012'de çıkmış işlemciler kullanıyorlar. Bu yüzden uzak durun dedim.

AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz 16MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
Bu işlemciyi buldum.

AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz 16MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
Bu işlemciyi buldum.
Güzeldir hocam, konu dışına çıkmayalım. Başka konu açmanız daha iyi olur bütçenizi belirterek.

Güzeldir hocam, konu dışına çıkmayalım. Başka konu açmanız daha iyi olur bütçenizi belirterek.

Siz bu konularda bilgili görünüyosunuz dediğiniz gibi bütçemize yazarak yeni konu açtım yardımcı olursanız sevinirim diğer cevaplaınız için teşekkür ederim.

profilime tıklayıp son etkinliklere bakarsanız yeni konuyu görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…