Yututl Hectopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 44 26 Ekim 2020 #1 Yeni PC'ye eski HDD mi taktım. SSD'de Windows 10 olmasına rağmen HDD'deki Win8 açıldı. Ne yapmam gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yeni PC'ye eski HDD mi taktım. SSD'de Windows 10 olmasına rağmen HDD'deki Win8 açıldı. Ne yapmam gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #2 BIOS'da Boot önceliğini SSD'ye vermelisiniz Boot kısmından. Artı 8 Eksi Çözüm
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Ekim 2020 #3 Yututl dedi: Yeni PC'ye eski HDD mi taktım. SSD'de Windows 10 olmasına rağmen HDD'deki Win8 açıldı. Ne yapmam gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip boot menüsünden boot önceliğini ayarlamanız lazım. Artı 1 Eksi
Yututl dedi: Yeni PC'ye eski HDD mi taktım. SSD'de Windows 10 olmasına rağmen HDD'deki Win8 açıldı. Ne yapmam gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip boot menüsünden boot önceliğini ayarlamanız lazım.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Ekim 2020 #4 HDD'yi sona alın. SSD'yi ilk sıraya almayı deneyin. Bazı SSD'ler Windows Boot Manager diye gözükebiliyor BIOS'ta. Artı 0 Eksi
HDD'yi sona alın. SSD'yi ilk sıraya almayı deneyin. Bazı SSD'ler Windows Boot Manager diye gözükebiliyor BIOS'ta.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.907 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #5 Eğer Boot olaylarını bilmiyorsanız HDD'yi çıkartın SSD ile PC'yi açıp masaüstüne geldiğiniz zaman HDD'yi bağlayın ardından HDD'yi biçimlendirin. Artı 0 Eksi
Eğer Boot olaylarını bilmiyorsanız HDD'yi çıkartın SSD ile PC'yi açıp masaüstüne geldiğiniz zaman HDD'yi bağlayın ardından HDD'yi biçimlendirin.
KS KS Yututl Hectopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 44 26 Ekim 2020 #6 Hallettim. Cevaplayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi forumlar Artı 0 Eksi